ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ

 

ЛИНК ЗА ВХОД В САЙТА

 
Общи насоки:
– След като плащането на Вашата поръчка е направено успешно, за да гледате закупения продукт е необходимо да се логнете от „Вход“ във fanstream.bg с профила в Google или Facebook, който сте използвали при закупуване. Ще намерите закупеното видео в секция „Моите видеа“
– Закупуването на видео Ви дава достъп до съдържанието за 72 часа – след плащане или след началото на премиерата, което от двете е по-късно.
– Можете да гледате съдържанието през браузъра на всякакъв вид устройство свързано с интернет (компютър, Smart TV, таблет, телефон), независимо дали сте го купили през него. За целта е необходимо да се логнете със същия акаунт в социалните медии (Facebook или Gmail), който сте използвали при закупуването и след това да влезете в „Моите видеа“.
– Билета не може да се гледа през друг акаунт.
 
Закупуване:
– Изберете съдържанието което искате и натиснете „Купи“
– Натиснете – „Гледай за… лв. „
– Изберете профил в социалните мрежи с който да се логнете (Facebook  или Google)
– Изберете метод за разплащане – ДСК пос терминал, Paypal или MyPOS (с карта)
– Прочетете и се съгласете с условията и направете плащането
– Следва да сте получили имейл с потвърждение съдържащ номера на поръчката Ви
 

Гледане:
– За да гледате закупеното видео е необходимо да сте се логнали в устройството от което ще гледате чрез същия профил във Facebook или Google/Gmail, който сте използвали при закупуването. Ако сте закупили видеото през един Фейсбук акаунт, то няма да се зареди ако влезете отново през друг.
– Сайта и видеото могат да бъдат гледани през всякакви устройства. Ако закупите видеото от едно устройство, то може да бъде гледано и през друго. За целта трябва да се логнете с фейсбук или google акаунта, който сте използвали при покупка.
– От горния десен ъгъл на сайта fanstream.bg може да проверите дали сте логнати като кликнете на иконката и от „Вход“ да влезете със същия акаунт в Google или Facebook
– От секцията в главното меню – „Моите Видеа“ може да видите закупеното от вас съдържание.
– Натиснете зеления бутон плей и той ще ви отведе в страницата за гледане на съдържанието / брояч за премиерата, ако тя все още не е активирана.

 

Ако след горните стъпки изпитвате технически проблем:
– Пробвайте да достъпите съдържанието през друг браузър.

– Изтрийте кеша в браузера и заредете сайта отново:
изтриване на кеш в safari: https://www.macworld.co.uk/how-to/mac-software/clear-safari-cache-3496193/
изтриване на кеш в Google Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en
– Ако имате проблем с плащането в платформата на MyPOS, може да опитате с Paypal или ДСК, или да пробвате отново 5 минути по-късно.
– Ако имате друг технически проблем, можете да пишете на info@fanstream.bg
– Ако не сте гледали съдържанието и по каквато и да е причина искате възстановяване на заплатения билет, може да ни пишете на info@fanstream.bg и плащането Ви ще бъде възстановено.