Крадецът на праскови

Памела Трифонова | 01.04.2021 | 1 час 20 мин. |

Авторско соло представление на Памела Трифонова целящо да представи културния сблъсък между Източна Европа и Англия през призмата на една студентка по театрални изкуства по време на БРЕКЗИТ кризата, Ковид пандемията и настоящата обстановка в България. Представлението е основано на принципите на стенд-ъп комедията,  интерактивният театър и импровизациите и има за цел да отведе публиката на пътешествие из страната на морала и принципите. Някои от опозиционните двойки засегнати в шоуто са: живота по време на пандемия, паралела България/Англия, връзките с Секса/Любовта…, всичко това във формата на Театър/Стенд-ъп. Европейска шопска салата със британски сарказъм, балкански цинизъм и артистичен реализъм, подправена с ценностите и предразсъдъците на публиката, която е 2-рия герой в шоуто и има ключово участие. Подходящо за всеки, който може да чете Вазов! (Препоръчително за над 16 годишни)
П.С. Стриптийз на стереотипи! Може да нарани хора с голямо его и предразсъдъци.

Кридит Лист
Автор Памела Трифонова
Графичен Дизайн и оформление на рекламни материали Десислава Велева

Мултимедия Георги Панайотов
Оператор Пламен Русев
Осветление Васил Тодоров
Следач Димитър Пешев

Този проект е реализиран с финансовата подкрепа на Национален Фонд Култура и Министерството на Културата

Благодарности на Евгени Димигров Маестрото, Ку-Ку Бенд и група Скандау за безвъзмездната им подкрепа, както и на всеки един от вас който подкрепя изкуството!

Купи билет за онлайн премиерата на
01 Април 2021 от 19:30 ч.
***Видеото ще бъде достъпно за гледане през вашия акаунт в продължение на 72 часа от момента на закупуване или старт на премиерата