Случаят Кюри

След не малко отсъствие на детски заглавия в родното кино през изминалите години, игралният филм „Случаят Кюри" на режисъора Андрей Хадживасилев ни връща в уюта на най-ценните детски български филми. Занимателна и забавна съвременна комедия, подходяща за цялото семейство. Филмът е подкрепен от „Национален филмов център” и продуциран от Пламен Йорданов.

Изгубени и намерени в Ню Йорк

Комедиен сериал за българска актриса, която лавира през живота в Ню Йорк. Създаден от Ванина Кондова и съ-режисиран от носителя на четири награди “Еми” Калин Иванов. Носител на две награди за най-добър сериал и селектиран на повече от 15 международни фестивала.

Вечна Красота

Вдъхновяващ документален филм, изследващ определението за „красота“ отвъд стереотипите. Най-новият пълнометражен проект на режисьора Деян Парушев, основател на фондацията за съвременно изкуство "Йордан Парушев", представя едни от най-неконвенционалните модели в модния свят. Вълнуващо пътуване между Париж, Лос Анджелис, Пекин и Лондон, което ни разкрива красотата в различията - на пейзажа, на лицето и тялото, на човешкия дух.

Изгубени и намерени

Ванина Кондова

Случаят Кюри

Андрей Хадживасилев

Вечна Красота

Деян Парушев

Всяка стена е врата

Елица Георгиева

view more