Често задавани въпроси

–  Какво е Фенстрийм?
Фенстрийм е платформа която дава възможност на творци, изпълнители и спортисти да дадат възможност на своята публика да ги подкрепя в създаването и заснемането на висококачествено съдържание, като закупува техните произведения.
 
– За кого е платформата?
Платформата може да се използва за разпространение на различни видове висококачествено съдържание от театри, продуценти и режисьори, концерти, спортни събития, стендъп шоута и други творчески изяви с широка аудитория. 
 
– От кои държави може да се гледа съдържанието?
Чрез сървъри разположени във всички континенти на света, поддържаме висококачествен стрийминг достъпен от всики държави, при наличие на надеждна интернет връзка. Освен ако няма лимитации в правото за разпространение на конкретно съдържание в определена територия, Фенстрийм предоставя услугата си за цял свят. Фенстрийм цели да разраства услугата си на множество отделни пазари по света като апелира към локални автори и техните фенове. 
 
– Какъв е принципа на работа на платформата?
Фенстрийм сключва договри за разпространение на съдържание с автори, като основната част от приходите от продажби отива при именно при тях, за да може те да са мотивирани да инвестират време и ресурс в измисляне и заснемане на висококачествено съдържание. 
 
– Как може да се гледат видеата?
Съдържанието във Фенстрийм е достъпно от всички уеб браузъри и може да се гледа на компютър, таблет, телефон или Smart TV. За да можете да гледата съдържанието с високо качество, моля подсигурете бърза и надеждна интернет връзка.
 
– Осигурявате ли заснемане или стрийминг на живо на съдържание?
Фенстрийм може да подпомогне заснемането и излъчване на събития, които биха апелирали към широка аудитория. Ако имате интерес към заснемане и излъчване на вашето събитие, може да обсъдите с нас на author@fanstream.bg или на +359889740415.
 
– Как се одобрява съдържание в платформата?
Ако смятате, че имате запалена аудитория и подходящо съдържание или искате да излъчите събитие на живо с платен достъп, може да се свържете с нас на author@fanstream.bg